emotional landscapes

Den røde tråd i mit hjertearbejde <3

 

For nyligt, har jeg givet mig selv og min selvudvikling et boost gennem en sjælsrejse og sjælshealing.

Det gav mig ny indsigt i, hvordan hele vores 3 dimensionelle krop hænger sammen. Sjæl, energikrop og fysiske krop. Det kan ses som en trelagslagkage, med sjælen inderst, energikrop i midten, omkranset af den fysiske krop.

 

Vores fysiske krop er den vi kan læse -og forstå, hvordan har vi det egentlig inderst inde. Både bevidst og ubevidst. Den fortæller os, når noget gør ondt, når noget er følelsesmæssigt svært osv. Det kan vise sig i fysiske smerter, problemer gennem huden, følelser og temaer, som gentager sig igen og igen.

Når vi dør, efterlader vi vores fysiske krop her på jorden, hvorimod sjælen og energikroppen ‘går’ videre over i den åndelige verden.

 

Det er i energikroppen, ubalancer i føleser og tanker sætter sig. Disse kan komme fra oplevelser og traumer i dette liv, men også blokeringer og temaer sjælen har med sig fra tidligere liv. Det er dem, som giver besked til den fysiske krop (via de mange mange små og store ckakrapunkter), at noget må gøres.

Vi kan nå disse bevidste -samt ubevidste følelser gennem den fysiske krop, via berøring og terapi. De 7 store hovedchakraer er vores energibaner i kroppen, som vi kan arbejde med gennem meditation, akupressur, kropsterapi, sjælshealing og sikkert meget mere.

 

At ændre og omkode helt inde på sjælsplan, og skrive vores ‘historie’ om, slippe blokeringer og skabe nye bedre erfaringer, kan ske ved sjælsrejser og sjælshealing. Jeg anbefaler virkelig dette, da jeg personligt har fået en helt anden forståelse for min sjæl og hvem jeg er som person, i dette liv. At få sluppet gamle overbevisninger og healet gammel smerte, har gjort mig stærkere og givet mig bedre selvværd. Pernille Kiby kan varmt anbefales <3

 

Som kropsterapuet i BevidsthedsBerøring er det gennem den fysiske krop jeg ‘arbejder’, hvor det i Clairvoyance er via energikroppen. Kroppen er SÅ genial og hvis vi tør at lytte til den, bede om hjælp udefra og være nysgerrige på os selv, kan vi skabe et meget bedre liv og forståelse for den vi er.

 

Jeg brænder netop for at gøre en forskel for andre, da jeg mærker, hvor stor en ændring det har gjort for mig selv, at turde kigge på det som ikke føles sandt i hjertet.

Ud over, at have nogenlunde balance i den psykiske del, er den fysiske krop også vigtig at passe på. Derfor har jeg også valgt at vejlede i kosttilskud, som netop kan reparere på celleplan og give kroppen den bedst mulige næring, proteiner, essentielle fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Jeg vælger at tage kosttilskud, netop for at skabe den gode balance og give min krop en god sundhedsforsikring.

Som maden bliver fremstillet i dag, måden vi lever på, mindre og mindre tid til at lave mad fra bunden, kan mange livsstilsygdomme forebygges, ved dagligt at tage få, men rene og essentielle tilskud.

 

Håber du har fået noget ud af mit blogindlæg :0)

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis det har gjort dig nysgerrig, hvis du har spørgmål eller andet.

 

De kærligste og hjertevarme hilsner fra Tine <3

 

 

 

 

 

Post a Comment