BevidsthedsBerøring

               

I BevidsthedsBerøring arbejder vi med alle 4 dimensioner på én gang: krop, energier, følelser og bevidsthed. Alt, hvad vi har oplevet, sidder i vores fysiske krop og i bioenergifeltet (Vores aura, som er det æteriske legeme, tanke – og følelseslegeme).
I de 7 første leveår har kroppen opbygget grundmønstre til overlevelse og tilpasning i vores hjerne, nervesystem, muskler, bindevæv og enkeltceller.
Derfor sidder 95 % af vores bevidsthed i vores underbevidste, som ligger i kroppen og bioenergifeltet/aura. Her er så meget at komme efter, hvis vi tør at møde os selv, i disse emotional landscapes.
BevidsthedsBerøring arbejder derfor med at passere disse barrierer og møde den dybe, ikke-erkendte viden. Kroppens holdning og statur, huden, vores søvnmønstre, drømme og livsstil spejler vores følelser.

Jeg kalder også BevidsthedsBerøring for ‘mit hjertearbejde’.

Jeg anbefaler BevidsthedsBerøring til dem, som ønsker det skal ‘være anderledes’, og som evt. sidder ‘fast’ og har brug for støttende og kærlig omsorg, for at komme videre.

Det kan for nogen være angstprovokerende at ‘dykke ned i det ukendte landskab’, men intuitionen fortæller os meget ofte, at det er nødvendigt. Jeg vil favne dig bedst muligt og vi tager meget gerne en snak før sessionen. Jeg ved det er en tillidssag at lægge sig op på briksen, men vid at jeg er her med hele mit hjerte og bedste intention, for at du kan få sluppet, ryddet op, lukket vrede ud, grædt, forløst, grint, mærket din styrke, åbnet dit hjerte og healet dig. Det er din indre rejse -og selvudvikling, vi sammen støtter.

Ofte stillede spørgsmål: 

  • Hvordan foregår det? Du ligger på en briks, i dit undertøj, eller det tøj du føler mest behageligt. Du bliver pakket ind i varme bløde tæpper. Du starter med at ligge på maven. Efter halvdelen er sessionen er gået, kommer du om på ryggen. Jeg styrer tiden, så det eneste du skal, er at tage imod, fordybe dig via dit åndedræt, min berøring og ord. Hvis du kender til meditationens kraft, kan du sammenligne, dog ved at blive guidet af berøring og komme yderligere ned i kroppen på den måde. Jeg tager tæppet væk i det/de område/r jeg arbejder med. Hele kroppen bliver inddraget i en BevidsthedsBerøring session. 
  • Hvor meget skal  jeg fortælle om mig selv? For nogen kan det være rart lige at starte med en lille snak inden sessionen starter. Andre vil bare gerne på briksen med det samme. Det er helt og holdent klientens behov, som jeg imødekommer, da det er vigtigt for mig at denne er tryg. Jeg har ikke brug for at vide meget på forhånd, mere hvad årsagen, til at klienten bestiller en tid, er? For det meste åbner sessionen op for, hvad kroppen er klar til at slippe, forløse, transformere eller andet. Det er sjældent at to sessioner er ens, da klienten kan være et helt andet sted, næste gang denne kommer. 
  • Hvad er prisen? Som ny hos mig, kan du få den første prøvesession for 500,- Den varer en time. Denne form for kropsarbejde, indre selvudvikling, terapi eller hvad du har lyst til at sætte på, af dækkende ord, kan bedst opnåes hvis der er ro, tillid, nærvær og tryghed. Derfor handler det om energi og kemi mellem klienten og jeg. Det er bestemt et samarbejde, og jeg kan bedst guide klienten ned i kroppen så denne kan finde modet til at se på det, som kan være svært -eller finde gemte smukke resourcer, hvis klienten er tryg. Derfor anbefaler jeg en prøvesession, for at finde ud af om kemien er der. 

Priser:

emotionallandscapes

1 times prøvesession 600,- 

1 times session 695,-

1 1/2 times session 895,-      

2 timers session 1095,-                                                               

Jeg giver 10 procent til studerende og pensionister.