Japansk Lifting/velvære

Der skal også være plads til den rene nydelse, afslapning og velvære…      

Japansk Lifting: 

En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling, den giver dit ansigt en mere frisk glød, et ungdommeligt look, den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde, helt uden kniv eller botox.

Samtidig vil du også opnå en helt fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed også en skøn afstressende effekt.

Allerede efter første behandling vil du opleve at huden får en mere frisk glød og ofte kan en enkelt behandling have rigtig god virkning.

Livet sætter som regel sine tydelige spor i vores ansigter. Stress, træthed, bekymringer, knap så sund kost eller overbelastninger af vores krop på andre områder, gør at vores muskulatur i ansigtet spændes op og elasticiteten mindskes og dermed bliver rynker og linier mere permanente.

Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi gå ind at arbejde med at reducere rynker og linier.

Poser, mørke rande under øjnene og tunge øjenlåg vil ligeledes reduceres.

Hvis du har hovedpine, nakke- og kæbespændinger, vil du også opleve at dette forsvinder i løbet af behandlingsforløbet.

                        

Som kosmetolog læser jeg din hud og dens behov i en helhed. Jeg tror på, at vi alle har den samme hud og hudtype, da vi er ‘bygget’ ens i hudceller og hudens lag. Individuelt har huden så et udtryk, som afspejler sig i alder, livsstil og søvn, hvordan vi tænker, føler og ikke mindst, hvad vi putter i kroppen, Huden er vores største organ og det giver mening for mig at den fortæller os, når noget er i ubalance indvortes samt udvortes, eller den stråler og fortæller os, at vi er et godt sted i livet -og med os selv.

Du kan altid spørge om gratis råd, til hudpleje.

Jeg tilbyder én form for ansigtsbehandling, som består af afrensning, rensende maske/peeling, ansigtsmassage, fugtgivende maske og afsluttende serum/creme, tilpasset din hud. Jeg bruger udelukkende rene og økologiske produkter.

Essencen i min kropsbehandling, Aura og Chakra balance, er ro, afslapning og velvære. Med aromaterapi og dybe vejrtrækninger, omsvøbet i bløde tæpper og varme hænder, kan du trygt overgive dig til en stund, hvor du bare kan nyde, tage imod og slappe helt af. Du kan også vælge at fuldt påklædt.

I kropsbehandlingen, Aura og Chakra balance, bruger jeg meget rene og højtvibrerende duft-essenser baseret på udtræk fra planter, urter og krystaller. Farverne er magiske og du bliver tiltrukket af dem, som du har mest brug for støtte fra. Essencerne er et energetisk redskab som hjælper dig med at slippe hæmmende tanke -og følelsesmæssige energier.

Sessionen kan foregå med eller uden ord (Clairvoyante beskeder) Duft-essencerne virker balancerende på din aura og chakra’er, uanset og om sessionen er med eller uden budskaber.

Priser:

Japansk Lifting 90 min. 895,- 

Ansigtsbehandling 60 min. 695,-

Aura og Chakra balance 50 min. 555,- 

   emotionallandscapes