Velvære for ansigt og krop

 

Der skal også være plads til den rene nydelse, afslapning og velvære…                               

 

Som kosmetolog læser jeg din hud og dens behov i en helhed. Jeg tror på, at vi alle har den samme hud og hudtype, da vi er ‘bygget’ ens i hudceller og hudens lag. Individuelt har huden så et udtryk, som afspejler sig i alder, livsstil og søvn, hvordan vi tænker, føler og ikke mindst, hvad vi putter i kroppen, Huden er vores største organ og det giver mening for mig at den fortæller os, når noget er i ubalance indvortes samt udvortes, eller den stråler og fortæller os, at vi er et godt sted i livet -og med os selv.

Du kan altid spørge om gratis råd, til hudpleje.

 

Jeg tilbyder én form for ansigtsbehandling, som består af afrensning, rensende maske/peeling, ansigtsmassage, fugtgivende maske og afsluttende serum/creme, tilpasset din hud. Jeg bruger udelukkende rene og økologiske produkter.

 

Essencen i min kropsbehandling, Aura og Chakra balance, er ro, afslapning og velvære. Med aromaterapi og dybe vejrtrækninger, omsvøbet i bløde tæpper og varme hænder, kan du trygt overgive dig til en stund, hvor du bare kan nyde, tage imod og slappe helt af. Du kan også vælge at fuldt påklædt.

 

I kropsbehandlingen, Aura og Chakra balance, bruger jeg meget rene og højtvibrerende duft-essenser baseret på udtræk fra planter, urter og krystaller. Farverne er magiske og du bliver tiltrukket af dem, som du har mest brug for støtte fra. Essencerne er et energetisk redskab som hjælper dig med at slippe hæmmende tanke -og følelsesmæssige energier.

Sessionen kan foregå med eller uden ord (Clairvoyante beskeder) Duft-essencerne virker balancerende på din aura og chakra’er, uanset og om sessionen er med eller uden budskaber.

 

 

Priser:

Ansigtsbehandling 60 min. 525,-

Aura og Chakra balance 50 min. 495,- 

 

 

 

   emotionallandscapes